30 YILLIK KALİTE HİKAYESİ

Formül yakın zamanda çok büyük yenilikler ve atılımlar yapmıştır; bunlardan bir tanesi ayrıcalıklı bir konuma sahip Çerkezköy - Veliköy yerleşkesinde bulunan kendi mülkiyetindeki yeni tesis binasına taşınmasıdır. Organize sanayi bölgelerinde yer alan son derece modern işletmelerimiz, tamamen Avrupa standartlarına göre inşa edilmiştir.

Tüm ek parça kalıpları yeniden modifiye edilerek kalıp göz sayıları arttırılmıştır. Formül son iki yıl otomasyona çok büyük yatırımlar yapmıştır. Metalli ek parçaların ve vana gruplarının montajı tam otomatik makinalarda yapılmaktadır.

Metal tedarik ihtiyaçlarını Çerkezköy’de bulunan tam otomatik makinalarla üretim yapan kendi tesisinden karşılamaktadır. Formül, kendi metal ihtiyaçlarını üreten ender firmalardan biridir.

Formül, mükemmel ürün kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve yüksek üretim kapasitesiyle PP-R, PVC boru ve ek parçaları sektöründe iddialı firmalardan biridir.

Formül’ün son yaptığı iki yenilikten birisi; kalorifer tesisatları ve yerden ısıtma sistemlerinde güvenle kullanılan PE-RT Boru üretimine başlamasıdır. PE-RT borular, sıcaklık direnci yükseltilmiş ısıya dayanıklı polietilenden üretilen, son derece esnek ve kolay döşenen borulardır.​

 

18.12.2019